Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Manos ritual njega ruku-OPI ProSpa

Manos ritual njega ruku-OPI ProSpa

Ruke su uvijek u prvom planu te odražavaju našu osobnost stoga im trebamo posvetiti posebnu pažnju i njegu. Ruke su sredstvo neverbalne komunikacije i izražavanja stava kada je odabir manikure u pitanju.

Manos Ritual njega ruku je anti-age tretman koji zavidno pomlađuje kožu na rukama. Uz specijalne pokrete masaže ruku i podlaktica kroz četiri koraka eksfoliacije, revitalizacije, obnavljanja i zaštite kože postižu se rezultati za koje vrijedi izdvojiti vremena.

Ritual će dubinski nahraniti kožu i pridonijeti nestvarno svilenkasti osjećaj. Doživite iskustvo relaksacije sinkroniziranim pokretima masaže i otkrite tajnu Manos tretmana pomlađivanja ruku.

Kvalitetnim proizvodima Opi ProSpa i ugodnom masažom stvaramo novu dimenziju njege kože ruku i podlaktica koja bi svakome trebala postati redovita njega. Idealan je tretman koji možete pokloniti Manos poklon bonom vama dragoj osobi.

Njega ruku savršeno je rješenje za posebne prilike u kojima želite izgledati besprijekorno ali i za periode promjene godišnjih doba, kada je rukama potrebna posebna zaštita.

Usluga Manos Ritual manikure njege noktiju i anti-age njege ruku traje oko 60min,a cijena tretmana je 260,00kn.