Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Trajni lak-OPI Gelcolor

Trajni lak-OPI Gelcolor

Najveću pozornost i prednost svih lakova današnjice preuzima trajni lak. Manos Vam u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji profesionalni svjetski brand, OPI Gelcolor.
OPI Gelcolor trajni lak je iznimno prirodnog izgleda, čvrstoće i visokog sjaja. Poseban je po tome što nakon nanošenja ostaje na noktima i preko 14 dana. Kroz to vrijeme nokti ne mjenjaju oblik ni sjaj, a boja ostaje postojana kao prvog dana.

Postojanost trajnog laka je individualna i ovisi isključivo o brzini rasta noktiju. Neposredno prije lakiranja uredimo nokte i područje oko noktiju tretmanom manikure. Bitno je naglasiti da se prilikom lakiranja i skidanja trajnog laka prirodni nokat ne istanjuje već trajni lak služi kao zaštita za nokat. Dakle nokat ispod trajnog laka ostaje zaštićen od mehaničkih i kemijskih oštećenja te s vremenom postaje čvršći i otporniji. Također je trajnim lakom moguće spriječiti neugodno listanje i pucanje noktiju.

Skida se vrlo jednostavno i nježno kroz svega 10ak min te se nakon manikure ponovno stavlja željena boja. Salon Manos u ponudi ima iznimno veliki broj trajnih lakova, te će kroz preko 200 nijansi svatko pronaći idealnu boju za sebe.

Trajni lak je odgovor na potrebe zaposlenih žena koje nemaju vremena za tjedne manikure i žele postojan izgled i dugotrajan sjaj. A možda je najbolji onaj osjećaj, kad netom nakon manikure možete posegnuti u torbicu i uzeti ključeve od auta bez straha da će oštetiti vašu manikuru!

Usluga manikure i OPI Gelcolor trajnog laka traje oko 45min i vrlo je popularna svima kojima kroz ubrzanu svakodnevicu ponestaje vremena za sebe,a svejedno žele pokloniti pažnju svojem izgledu ruku i noktiju. Cijena tretmana je 250,00kn / 33,18eur.