Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Reverence Foot Ritual

Reverence Foot Ritual

Najveće opterećenje na tijelu trpe noge i stopala. Izloženi su svakodnevnom pritisku tjelesne mase. Trpe i kad pretjerano sjedimo jer time usporavamo cirkulaciju i protok limfe.
Kroz godine vide se posljedice kao proširene vene i kapilare te višak tekućine u nogama što može biti vrlo bolno. Prečesto nošenje visokih potpetica utječe na promjene na stopalima, ali i na kralježnici.

Kroz hladnija godišnja doba zatvorena obuća dodatno opterećuje stopala te ona postaju podložna bakterijama, stvaranju žuljeva i zadebljale kože.
Stopala ne smijemo ignorirati kroz zimske mjesece već ih trebamo posebno njegovati. Najbolje kreme su one na prirodnoj bazi, te proizvodi bez parabena Reverence de Bastien, kakve koristimo u salonu Manos.
Reverence Ritual njega stopala osvježiti će Vaša stopala i pridonijeti nestvarno svilenkastom osjećaju.

Specijalnim pokretima masaže i izuzetnom kvalitetom proizvoda za njegu stopala pridonosimo ravnoteži ljepote i “well-being” osjećaja.
Jedinstveni pristup cijelog koncepta Manos ritual njege pruža Vam najbolje moguće za njegu stopala koja postoji u svijetu.
Reverence de Bastien proizvodi sadrže sve prirodne sastojke u kombinaciji sa esencijalnim uljima te je ova posebno dizajnirana pedikura već 5 godina za redom proglašena najboljom pedikurom na svijetu.

Mineralni pjenušavi piling sjajnih bisernih čestica i mineralnog vulkanskog pijeska -Black Diamond Scrub-  nježno otklanja grubu i zadebljalu kožu stopala te čini kožu svilenkasto glatkom.

Bogatstvo kreme -Le Baume- na biljnoj bazi sa vrlo elegantnim mirisom djeluje preventivno protiv najčešćih problema stopala: protiv suhe i grube kože na stopalima, protiv degeneracije noktiju te protiv umornih i teških stopala.

Svilenkasti puder -Talc- bogat kaolinom stvara drugu kožu preko površinskog sloja epiderme i djeluje kao antiseptik, protiv bakterija te sprečava neugodno znojenje stopala u zatvorenoj obući.
Kvalitetnim proizvodima i ugodnom masažom stvaramo novu dimenziju njege stopala koja bi svakome trebala postati redovita njega.

Idealan je tretman koji možete pokloniti Manos poklon bonom Vama dragoj osobi. Reverence Foot Ritual tretman njege stopala savršeno je rješenja za prilike kada želite da vaša stopala izgledaju odmorno i odišu njegom, ali ga preporučamo i kod prelaska iz zatvorene u ljetnu obuću i obrnuto, kada će savršeno pripremiti stopala za novu sezonu.

Reverence Foot Ritual njege stopala uključuje i tretman pedikure, traje 60min, a cijena tretmana je 48eura.