Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Manos akademija

Manos akademija

IVANA KOVAČIĆ pravi je veteran njege ruku i stopala sa preko 20 godina iskustva kako u samostalnom radu, tako i kroz suradnju sa renomiranim salonima ljepote, modnom industrijom i medijima koji prate beauty industriju. Potpunom predanošću poslu, podjednaku ljubav i trud ulaže u kvalitetu usluge i istraživanje tržišta u potrazi za najboljim i najnovijim rješenjima za moderan izgled poznatih uspješnih žena u Hrvatskoj.

Rezultat toga dugogodišnja je suradnja sa poznatim brandom OPI, koja prerasta u partnerstvo pri čemu Ivana postaje glavni trener i konzultant za razvoj i prisutnost OPI proizvoda istočne Europe. Kroz poslovna iskustva i edukacije u Los Angelesu, Londonu, Parizu, Ženevi, Modeni ali i cijeloj Hrvatskoj, Ivana kroz godine postiže sve veću profesionalnost svog posla te kroz kvalitetu, znanje i ljubav prema poslu uspješno gradi Manos, koji objedinjuje dugogodišnju ekpertizu svoje osnivačice i brzo postaje prepoznat kao omiljena destinacija ljubiteljica manikure i pedikure.

Manos je i mjesto edukacije te eksperimentalne nastave za sve buduće profesionalce u ovom poslu, koji će kroz MANOS AKADEMIJU, biti upoznati sa najnovijim proizvodima i trendovima u industriji te specifičnim smjernicama za optimalni učinak brojnih tretmana u kojima koristimo OPI proizvode. Osim konkretnih znanja, vještina i prilike da u praksi isprobaju sve proizvode za korištenje u specijaliziranim salonima, polaznici Manos akademije imaju priliku dobiti službeni certifikat koji potvrđuje da su savladali osnove rada sa OPI proizvodima.

Manos akademija jedinstveni je oblik edukacije te se održava svaka dva tjedna, a sve detalje o ovom novom programu i pogodnostima koje on uključuje možete dobiti slanjem upita na ivana@manos.hr.