Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

O nama

MANOS by Ivana je nail studio nastao kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva osnivačice i voditeljice Ivane Kovačić, koja iza sebe ima preko 20 godina iskustva specijaliziranih u njezi ruku i stopala.

Smješteni smo u samom centru Zagreba, na adresi Medvedgradska ulica 8. Jedinstvenost Manos koncepta je kvaliteta usluge, ugodna atmosfera te balans ljepote i ‘well-being’ osjećaja.

Potpuno predani ljepoti i njezi, uz puno ljubavi i truda, uljepšavamo brojne uspješne žene u Hrvatskoj. Bilo da je riječ o domaćicama ili poslovnim ženama, Manos gradi imidž koji najbolje odgovara specifičnim potrebama raznolikih klijenata.

Naš tim profesionalaca kontinurano prati i primjenjuje najnovije svjetske trendove za njegu i styling noktiju, što nas svrstava u vodeće stručnjake u regiji, koji surađuju sa najpriznatijim svjetskim profesionalnim brandovima poput OPI i Reverence de Bastien. Rezultat toga su nakvalitetniji rituali njege i uljepšavanja te prekrasni rezultati u kojima uživaju naši klijenti. Osim raskošnih tretmana, Manos se ponosi ponudom od preko 500 raznolikih nijansi boja, premaza i ukrasa koje će vašu manikuru ili pedikuru učiniti unikatnima. Jedinstvenost i kvaliteta Manos tretmana manikure i pedikure garantira zadovoljstvo i osmijeh svakog klijenta, što nam je najveća nagrada.

Osim tretmana, u Manosu su dostupni u prodaji proizvodi OPI i Reverence de Bastien za njegu koji se mogu koristiti između dva dolaska a riješit će sve probleme lomljivih, krhkih ili nepravilnih noktiju te omogućiti najbolju moguću njegu za Vaše ruke i stopala.