Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

OPI NATURE STRONG

OPI NATURE STRONG
Manos Vegan manikura
Salon Manos vam među prvima u Hrvatskoj predstavlja najnoviji trend manikure kojeg dugo iščekujemo, a konačno se pridružio bogatoj kolekciji Manos lakova. Predstavljamo OPI Nature Strong, veganske lakove na biljnoj bazi i prirodnih sastojaka!
Nature Strong lakovi ne sadrže nusproizvode životinjskog podrijetla i ne sadrže GMO te su u potpunosti certificirani veganski. Formuliranih sastojaka dobiveni su od šećerne trske, manioke, pšenice, krumpira i kukuruza uz mogućnost smanjenja otpada jer se i bočica laka može recirlirati!
Uz očuvanje zdravlja ali i još veće potrebe u svijetu za veganskim načinom života i Manos se ovim malim korakom pridružuje očuvanju zdravlja noktiju svakog klijenta ali i očuvanju prirode i planeta.
Manos istraživanjem je dokazano da 36% žena želi PRIRODNI lak na noktima, dok u svijetu 73% žena teži čistijim ili potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima.
Sigurni ali učinkoviti sastojci su u današnje vrijeme nešto “novo normalno”.
Žene diljem svijeta pokazuju sve veće zanimanje o brizi i zdravlju noktiju te zabrinutost u vezi s kemikalijama koje se koriste u kozmetičkim proizvodima.
Svjesni smo da su prirodni sastojci sigurniji za zdravlje i okoliš, ali svejedno želimo istu kvalitetu manikure i uslugu lakiranja uz bogati izgled boje, brzo sušenje te dugotrajnu postojanost laka od 7 do 10 dana. Od sada je to moguće uz Manos manikuru i OPI Nature Strong lakove!
Usluga lakiranja noktiju OPI Nature Strong traje 10min, a cijena je 10eura.