Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Sve tajne savršeno njegovane kože

Sve tajne savršeno njegovane kože

Vanjski izgled ženama je oduvijek bio bitan. Lepršavost, lijepa koža, kosa, nokti i njegovana stopala postali su sinonim zdravlja i dobroga općeg stanja. Zato je Manos sve svoje usluge pretvorio u rituale, jer osim redovitog održavanja lijepog izgleda noktiju, ruke i stopala prvi pokazuju znakove starenja. Stoga Manos rituali naglasak stavljaju upravo na njegu i dubinsku regeneraciju kože a tek potom na uljepšavanje nepravilnosti i besprijekorno nanošenje lakova za nokte.

Povezanost prehrane, svakodnevnog vježbanja, dobrog raspoloženja i starenja kože mnogo su snažnija nego se to ranije smatralo, jer  hrana učinkovito njeguje kožu iznutra te je štiti od starenja. Mnoge namirnice koje svakodnevno konzumiramo glavni su sastojci OPI pro preparata za njegu tako da u poslu imamo najbolje saveznike. U suradnji sa Nutrilife centrom, sve Manos klijentice ostvaruju 15% popusta na usluge savjetovanja i dijagnostike optimalnog plana prehrane u skladu sa vašim načinom života i specifičnim potrebama  organizma. Na taj način izvlačimo maksimum iz namirnica koje unosimo i rezultate koji će biti glavni „krivci“ za vašu vitalnost.

Nutrilife-Manos-86x55mm-WEB

Želite li usporiti proces starenja izbjegavajte: šećer, škrob i rafinirane ugljikohidrate kojih ima u izobilju u brzoj hrani, kruhu, oljuštenoj riži, tjestenini i krumpiru i glavni su krivci za naboranu kožu. Hrana siromašna zdravim masnoćama dodatno povećava štetu koju izazivaju slobodni radikali i oslabljuje djelovanje kožnih funkcija. Preferirajte unošenje dovoljnih količina bjelančevina jer je to važno za očuvanje zdravih kolagenskih vlakana ili se informirajte o poželjim namirnicama kojima je teško odoljeti.

21733517_10155681092628948_2013214015_o

Njega ruku i noktiju mora se provoditi tijekom cijelog života, jer samo pravilno i kontinuirano njegovana koža i nokti kasnije u životu izgledaju onako kako bismo to željeli. Kombinacija primjene raznih krema, losiona i seruma za kožu te preparata za njegu i tretman noktiju strogo je  individualan. Zato Manos ima raznovrsne rituale koji po intenzitetu ali i kombinaciji tehnika njege, odgovaraju na potrebe različitih tipova kože u različito doba godine.

IMG-1570

Glavna i osnovna razlika između maslaca, mlijeka i losiona  je u vrsti njege koju pružaju. Maslaci za tijelo su izrazito hranjivi i obično sadrže sastojke kao što su shea, kakaov ili makadamijin maslac. Mlijeka za tijelo su srednje guste teksture, obogaćena pokojim uljem i vitaminima, dok je losion najrjeđe teksture i ne pruža dubinsku njegu kakva je potrebna suhoj koži.

collection

S obzirom na utjecaj vremenskih prilika, njega kože razlikuje se tijekom ljeta i zime. Tijekom zime, njega se odnosi na primjenu uljnih ili drugih hranjivih gelova za pranje te losiona s urejom ili omega masnim kiselinama. FootFetiche rituali dubinski hrane kožu i uključuju masažu stopala po principu refleksologije. Uljne kupke i pilinzi dubinski obnavljaju kožu koja je prirodno osjetljiva na hladnoću i zatvorenu obuću.

8.2-1

Tijekom ljeta kožu  moramo posebno njegovati, osobito nakon izlaganja suncu i moru, uz upotrebu krema s visokim zaštitnim faktorima, koji su danas prilagođeni različitim tipovima kože, ili onih obogaćenih tvarima koji imaju dodatni anti-aging učinak. Manos ritual pedikure idealna je priprema za ljetnu sezonu jer dubinski odstranjuje odumrle stanice kože a hranjive maske daju stopalima poletnost i svježinu. Ulja citrusa umanjuju znojenje a hranjiva ulja badema jačaju nokte uslijed izloženosti suncu.

12342768_791423200969894_2119786760480033404_n

Osim kože lica, vrata i dekoltea, njegu moramo posvetiti i nogama i to  tijekom cijele godine. Njega nogu posebno se odnosi na kožu stopala, za koje se savjetuje učiniti najprije slanu kupku, potom uljnu, uz nanošenje kreme za njegu stopala koja sadrže viši postotak salicila ili ureje. Foot Fetiche, kao i ostale Manos kolekcije proizvoda dostupna je i za upotrebu kod kuće a hranjivi sprej Celeste vašim će preplnulim nogama dati zdravi sjaj i dubinsku njegu ogrnutu u neodoljivi baršunasti miris.

IMG-1573

Redoviti odlasci ma Manos manikuru i pedikuru, balnasirana prehrana u suradnji s Nutrilife stručnjacima i njega kvalitetnim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka preporodit će ve ruke i stopala ali i opći osjećaj životnog zadovoljstva.