Najsigurniji i najčešći odabir te apsolutna pobjednica je crvena, ali vrlo su tražene i druge svjetlije ili tamnije nijanse crvene. Žene koje nose crveni lak najčešće imaju malo više samopouzdanja, drugačije držanje i govor tijela. Crveni nokti djeluju moćno te naglašavaju iznimnu  ženstvenost.

Uz crveni lak, najviše ćemo lakirati srebrne nijanse koje odlično pristaju uz bilo koji odabir odjeće jer su neutralne, a opet iznimno svečane. Odličan je odabir jer ako ovu nijansu lakirate tehnikom trajnog laka sigurno ćete biti mirni kako za božićne tako i za novogodišnje blagdane.

Otkrijte svečane manikure koje ove blagdane predlaže studio Manos by Ivana

Vrlo tražena nijansa je i tamno ljubičasta kao boja patlidžana. Predivna nijansa koja svojom dubinom boje djeluje vrlo atraktivno, ali i vrlo mistično i zagonetno. Idealna boja za božićno vrijeme jer s ovom nijansom sigurno nećete nositi rukavice.

Otkrijte svečane manikure koje ove blagdane predlaže studio Manos by Ivana

Topla bijela nijansa laka za nokte s posebnim sjajem sitnih sjajnih čestica djeluje poput snijega na noktima te izgleda čarobno kao snježno božićno jutro. Tamnocrvena nijansa ostavlja poseban dojam elegancije i profinjenosti. Odlično će se uklopiti sa svim odjevnim kombinacijama, a najbolje će izgledati za vrijeme blagdanskog druženja s prijateljima jer će u vašoj ruci najbolje pristajati čaša crnog vina.

Otkrijte svečane manikure koje ove blagdane predlaže studio Manos by Ivana

Guste srebrne šljokice ipak su izbor za hrabrije i lude blagdanske partyje te su idealan izbor za novogodišnju noć. Ovom nijansom privući ćete najviše pažnje te će svi biti zadivljeni vašim izborom laka za nokte.

Odličan i vrlo popularan je izbor crne nijanse laka. Pogotovo ako ima sitne sjajne čestice jer tada izgleda pomalo svemirski, a opet glamurozno. Crna nijansa je vrlo neutralna jer odlučno pristaje uz bilo koji styling, ali najbolje ipak uz malu crnu haljinu.

Otkrijte svečane manikure koje ove blagdane predlaže studio Manos by Ivana

Tamno ljubičasta nijansa sa sjajnim crvenim česticama najbolji je izbor za božićne domjenke jer će te s ovom razigranom bojom privući sve znatiželjne poglede kojima nije jasno što tako svjetluca na vašim noktima. Ostavlja dojam razigranosti koja će razbiti svaku ozbiljnost na poslovnom domjenku.  

Izvor: http://www.buro247.hr/beauty/trendovi/otkrijte-svecane-manikure-koje-ove-blagdane-predlaze-studio-manos-by-ivana.html