Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Ivana Kovačić: Najpopularnije jesenske boje lakova za nokte

Ivana Kovačić: Najpopularnije jesenske boje lakova za nokte

Nove make-up kolekcije poznatih svjetskih kuća donose nam pregršt zanimljivih kolora kojima ćete ukrašavati svoje nokte u sezoni jesen/zima 2014. Kao što je slučaj s make-upom koji u jesenskim danima uvijek skrene u zagasitije i teže tonove, tako i lakovi za nokte prate trend zamamnih dubokih nijansi kojima ćete teško odoljeti.

Što ćemo nositi?

Tamnocrvene nijanse istisnule su jarke boje i zavladale modnim pistama i ulicama svjetskih metropola. Duboke boje rubina i višnje čest su odabir dama koje vole klasiku.

874753c7770147d00aa8645104e9b371

Otkako je Peter Philips prije nekoliko godina lansirao Chanel lak u dječje plavoj boji u sklopu ljetne kolekcije, sve nijanse plave postale su jako tražene čak i od strane žena koje inače preferiraju klasičnije tonove i nude nijanse. Jesenske kolekcije donose zagasito plave tonove, a kao najbolje izdvajam Chanel – Orage, Dior – Carre Bleu 796 i YSL – Bleu Galuchat 52.

Ove jeseni iznimno su popularni smeđi tonovi kakve u svojim kolekcijama prezentiraju OPI I YSL. Nikako ne propustite probati nijansu How great is your Dane? koja dolazi iz OPI Nordic kolekcije.

S159631_XLARGE

Apsolutni favorit kod mističnih ljubičastih nijansi je modni bog seksa Tom Ford. U svojoj novoj kolekciji Ford nam donosi nijansu Black Cherry.
14471183649_bd41c99268_o

Izvor: http://www.buro247.hr/beauty/trendovi/ivana-kovacic-najpopularnije-jesenske-boje-lakova-za-nokte.html