Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju

O.P.I predstavio revoluciju u lakiranju noktiju

Salon Manos Nail Lounge iz Zagreba, među prvima u Hrvatskoj, predstavlja nam najnoviju tehnologiju lakova za nokte američke kvalitete – O.P.I Infinite Shine

Poznati zagrebački salon specijaliziran za njegu ruku i noktiju, Manos, te kreativna direktorica Ivana Kovačić sa svojim dugogodišnjim iskustvom predstavlja nam novu revoluciju u njezi noktiju. Sve više klijentica teži izgledu prirodnih i zdravih, njegovanih noktiju pa se sada već gel i akril stavljaju samo u iznimnim prilikama… Zamjenjuju ih već dobro nam poznati trajni lakovi i po najnovijem trendu polu-trajni lakovi. Revolucija u lakiranju noktiju dosegla je vrhunac u jednostavnosti nanošenja boje, ali i dugotrajnoj postojanosti laka O.P.I Infinite Shine.

opi-640-01

Ovaj lak izvrsno povezuje prirodni nokat s bojom te preventivno djeluje na neželjeno žutilo noktiju. Nanosi se jednostavno u tankim slojevima, kao i normalan lak za nokte, a jednako tako se i skida, normalnim odstranjivačem lakova za nokte bez nepotrebnih komplikacija folijom te bez čekanja. Za razliku od trajnih lakova, O.P.I Infinite Shine ne uključuje sušenje ispod UV ili LED lampi, što je u današnje vrijeme vrlo bitno za nježnu kožu ruku i zdravlje noktiju. Svoju posebnost svakako može pripisati tome što je postojan do 10 dana, a intenzivno sjaji iz dana u dan bez potrebe popravljanja.

opi-640-02

Izvor: http://www.buro247.hr/beauty/ekspert/o-p-i-predstavio-revoluciju-u-lakiranju-noktiju.html