Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Trendovi u manikuri vode nas u Mexico

Trendovi u manikuri vode nas u Mexico

Čak i ako ste ljubiteljica neutralnih boja, nokti u razigranim nijansama – poput narančaste, mint, duboke plave – podignut će vaš styling, a velika je šansa da će podići i vaše raspoloženje.

Potvrdili su to i dizajneri na modnim pistama kada su klasičnu french manikuru predstavili u bojama. U novoj sezoni atraktivno izgleda i kombinacija više nijansi iz sličnog spektra, pa slobodno obojajte nokte u različite tonove – zemljane boje kombinirajte sa žutom ili crvenom, a možete se poigrati i različitim verzijama plavih tonova. Prigodna je žuta, narančasta, crvena i boja fuksije.

U novoj sezoni na noktima će se nositi jake boje

Nadahnut spomenutim nijansama, brend Opi je predstavio svoju novu kolekciju koja nas vodi u Mexiko City. Inspirirana tradicijom i umjetnošću Meksika, poput izrade glinenih keramika, vezenih pamučnih odjevnih predmeta, šarenih košara i prostirki, nastala je proljetna kolekcija.

“Smatram da kolekcija puno govori o samoizražavanju zbog specifične meksičke kulture koja se provlači kroz nju. Do izražaja dolaze neizostavna Opi igra riječi za imena lakova poput Viva!Opi, Mariachi Makes My Day, Telenovela Me About It, Me Casa Es Blue Casa, Mexico City Move-Mint… Tekstura lakova je pigmentirana, kremasta i vrlo jednostavno se nanosi”, slažu se naši stručnjaci.

Nova OPI kolekcija lakova za nokte inspirirana je Meksikom