Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Ne tako tipične boje za jesensku manikuru

Ne tako tipične boje za jesensku manikuru
Niti jedno godišnje doba nije toliko raskošno u svojim bojama, kao što je to jesen. Ono ima i svoju paletu boja, a tonovi koje je karakteriziraju su nijanse crvene, smeđe, sive te, naravno, neizostavna crna. Ta se paleta preslikava i u odabir manikura za jesenske dane pa su nijanse crvene, boja vina te crna ono što na rukama najčešće viđamo. No, ako ste se zasitili standardnih jesenskih tonova i želite mali odmak od klasike, uvijek možete isprobati nešto pomalo drugačije, nešto što nije toliko “karakteristično” za hladne dane te se okrenuti neutralnim nijansama, otkačenijim tonovima ili razigranoj manikuri. Bez obzira na to koji stil preferirali, ove jeseni svatko može pronaći savršenu manikuru po svojem ukusu.

Savršena je manikura postala mnogo više od urednih noktiju. Ona je točka na “i” našim odjevnim kombinacijama, ali i način na koji možemo suptilno poručiti kakav stil preferiramo ili kojim trendovima “naginjemo”. Govoreći o trendovima, čini se kako ove sezone nema pravila. Zapravo, vrijedi samo dobro, staro pravilo prema kojem nokti trebaju uvijek biti uredni, a odabirom laka za nokte možemo samo zaokružiti savršenu manikuru.

Kad govorimo o nail trendovima, adresa gdje ćemo dobiti odličan savjet definitivno je ona salona Manos. U popularnom zagrebačkom salonu jako dobro znaju koji su ovosezonski trendovi, a svojim manikurama pokazuju da su i sami odlučili napraviti mali pomak od klasike pa njihova jesenska paleta uključuje i neke “netipične” boje poput nježno ružičaste, tople žute i upečatljive plave.

U Manosu su upoznati sa svim novitetima iz svijeta nail trendova, a u njihovoj je ponudi neizostavna i manikura s OPI lakovima za nokte, kao i njihovom posljednjom kolekcijom Scotland, koja je kao stvorena za ovu sezonu. Kako joj i samo ime kaže, kolekcija sadrži boje tipične za prekrasan škotski krajolik, ali i nijanse koje će se svidjeti svima koji su se zaželjeli nečeg novog i malo drukčijeg. Ističu se nijanse efektne plave, ljubičaste, šljokičati lakovi idealni za blagdansku sezonu. Tu je upečatljiva i narančasta koja može biti odlična zamjena za klasičnu crvenu te jednostavna, no vječna nijansa nježne ružičaste koja će svakom looku dati dodatnu dozu elegancije.

Top 5 lakova za jesensku manikuru po preporuci salona Manos donosimo u nastavku:

Manos
OPI Grabs the Unicorn by the Horn
Manos
OPI Nessie Plays Hide & Sea-k
Manos
OPI Nice Set of Pipes
Manos
OPI Suzi Needs a Loch-smith

OPI You’ve Got that Glas-glow