Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Priuštite svojim stopalima kompletni make over

Priuštite svojim stopalima kompletni make over

 

Kozmetička industrija u posljednjih se 10 godina toliko modernizirala da lakovi traju tjednima, a mnogobrojne tehnike ukrašavanja noktiju ispunjavaju i najekstravagantnije želje klijentica. No, lijep izgled postiže se ponajprije besprijekornom njegom i svakodnevnom brigom za ruke i stopala.

noge2

Ivana Kovačić iz salona Manos otkriva nam Foot Fetiche – ritual za njegu stopala koji kombinira tradicionalne tehnike njege, hranjive proizvode od potpuno prirodnih sastojaka i inovativan pristup masaži i oblikovanju stopala kojima vrijedi dati šansu. Iza svega stoji Bastien Gonzalez, profesionalni sportaš, koji je zbog sportske ozljede svakodnevnom brigom za svoj oporavak osmislio najbolje proizvode za njegu s potpuno prirodnim sastojcima i brzo se prometnuo u vodećeg svjetskog stručnjaka za terapiju i hidrataciju stopala.

manos

Tretman Black Diamond Scrub proizvodom

Foot Fetiche počinje nanošenjem hidratizirajućeg balzama Heel Renaissance, nakon čega slijedi učinkoviti scrub česticama vulkanskog pijeska popularno zvan Black Diamond Scrub. Potom se nanosi izniman njegujući Baume Bliss balzam za stopala. Dok se on upija, slijedi tretman Foot Fitness masažerom, koji se sastoji od gelom napunjenih jastučića koji, kada se ohlađeni nataknu na prste, daju neponovljiv osjećaj lakoće pokreta i ispravljaju nepravilnosti stopala uzrokovane dogotrajnim boravkom u obući.

talc

Révérence de Bastien Silky Foot Talcum Powder

Posebna briga posvećuje se noktima, koji se poliraju rašpicom od kože i životinjskog roga, a na nokte i kožicu nanosi se hranjivi eliksir koji im vraća mladenački izgled. Za savršeni finiš koristi se Silky Talcum puder za stopala i Celeste suho ulje za noge koje će im pokloniti izniman sjaj i naglasiti prirodnu preplanulost kože.

celeste

Révérence de Bastien Celeste Leg Shimmer Dry Oil

Foot Fetiche ritual za njegu stopala preporučuje se ženama koje, osim o stylingu, brinu i o njezi stopala i njihovu zdravom izgledu. Dobra vijest je da su Bastien Gonzalez proizvodi koji se koriste u Foot Fetiche ritualu dostupni i u individualnoj prodaji, ekskluzivno u Manosu.