Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Nove boje O.P.I lakova koje jedva čekamo isprobati ove jeseni

Nove boje O.P.I lakova koje jedva čekamo isprobati ove jeseni

opi-fall6

Poznati beauty brend lakova za nokte O.P.I ove će nas jeseni po svemu sudeći staviti na slatke muke. Nova kolekcija Washington DC, nazvana po glumici Kerry Washington koja je ujedno i njeno zaštitno lice, donosi niz od 15 raskošnih nijansi te dodatne 3 nijanse lakova iz limitirane serije, zbog čega će odluka o samo jednoj omiljenoj boji prilikom manikure ili pedikure biti izuzetno teška.

opi-fall5

O.P.I ove jeseni predstavlja nove nijanse i nove teksture lakova, s kojima će svaki ‘nail look’ postati još zanimljiviji i kvalitetniji. Nove nijanse odlikuju kremaste teksture i, što je još važnije, nova formula koja se suši brže no ikad. Za ljubiteljice postojanih rezultata, svih 15 nijansi dostupno je i u Gelcolor varijanti trajnog laka koji se suši trenutno i neposredno nakon manikure ili pedikure.

opi-fall4

“Liv” in the Gray / Kerry Blossom / Inside the ISABELLEtway

Posebno uzbudljive u kolekciji su nijanse zelene boje, kao i nijanse ružičaste, a zemljani tonovi također dobivaju zasluženo mjesto. Na vama je odabrati omiljene boje i uživati u novim neistraženim tonovima Washington DC kolekcije cijele jeseni! Ona će svoju premijeru imati u zagrebačkom salonu Manos sredinom rujna, gdje ćete moći iz prve ruke uživati u omiljenim ritualima njege i isprobati nove boje!

opi-fall

CIA = Color is awesome / Stay Off the Lawn!! / Suzi – The First Lady of Nails / Never a Dulles Moment

opi-fall2

Pale to the Chief / Yank My Doodle / Freedom of Peach / Squeaker of the House

opi-fall3

Shh…It’s Top Secret! / Madam President / OPI by Popular Vote / We the Female