Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

PRIČA O PRVIM KORACIMA

PRIČA O PRVIM KORACIMA

Od malih nogu željeli smo biti ovdje. Edukacija, praksa i svakodnevni trud omogućili su da Manos danas bude  Vaša oaza za njegovane nokte, ruke i stopala. U ljeto 2013. u maloj i zavojitoj Maloj ulici 1, Manos je ugledao svjetlost dana.

U simpatičnom prostoru odmah Vas je dočekao budoir a dvije jedinice za manikuru vješto su skrivale odjeljak za pedikuru sa raskošnom foteljom u kojoj su brige nestajale već na prvi dodir naših ruku.

_W5A0129

Iz tog vremena prate nas i OPI proizvodi koji su zbog kvalitete, ponude i neodoljivih nijansi odmah osvojili naše klijentice ali i Manos tim koji danas u svim Manos ritualima koristi profesionalnu liniju OPI proizvoda za njegu koji garantiraju sjajan rezultat i vaše zadovoljsto.

_W5A0150

Baš je to početak jednog divnog prijateljstva koji je u Manos doveo Suzi Weiss-Fischmann vlasnicu i suosnivačicu OPI poznatiju pod nadimkom „first lady of the nails“. Tom smo prilikom odabrani za OPI ambasadore pa tako u Manosu danas možete prvi isprobati sve nijanse lakova i specijalne OPI kolekcije ali i nabaviti osnovne potrepštine za njegu i sjaj kod kuće.

_W5A0020

Svoja znanja i vještine odlučili smo podijeliti sa drugima kroz edukaciju i razvoj struke u skladu sa potrebama tržišta. Formalna edukacija u kozmetičkoj industriji nije ni približno dovoljna da bi se postigao uspjeh u ovom poslu. Kao amabasadori struke, i sami se moramo neprestano educirati kako bi sve nove trendove besprijekorno prenjeli u naše rituale. Tako je nastala Manos Akademija, mjesto gdje uz priliku za rad sa najkvalitetnijim proizvodima dobijate i edukaciju koja vas čini spremnima za sve moderne izazove struke.

Tako smo ubrzo morali u potragu za većim prostorom. Sreću smo pronašli već iza ugla, u Medvedgraskoj 8. Veći prostor omogućio je više slobodnih termina i fleksibilnost kod naručivanja pa tako zagrepčanke često na manikuru dolaze u društvu prijateljica. A ni kava nije loša. Rituali pedikure dobili su posebnu prostoriju koja se može mjeriti i sa najljepšim spa oazama. A na vama je da se i osobno uvjerite da ste s Manosom u dobrim rukama.

NASLOVNICA NOVO IMG_1081