Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

NEW ORLEANS STIGAO U MANOS

NEW ORLEANS STIGAO U MANOS
Bilo da te pokreću raznovrsne kulture, ukusna hrana, živahna glazba ili pak energični stil života…sve to je New Oreleans, nesalomljiv duh i osjećaj zajednice koja istinski nadahnjuje. Upravo zato je i OPI baš u New Orleansu pronašao inspiraciju za najnoviju kolekciju lakova koju će predstaviti za proljeće/ljeto 2016.
Manos i OPI Vas pozivaju da resetirate svoje vrijeme i odvažite se na putovanje kroz novu kolekciju New Orleans.
Predstavljajući 12 novih lakova u nježnim pastelnim nijansama,ali i sa nekoliko živahnih boja, nova kolekcija će zadovoljiti sva očekivanja.
Jedan od najzabavnijih dijelova mojeg posla je pobrinuti se za široki spektar boja za Manos klijente. Osluškivajući Vaše želje točno znam što Vam treba…
S obzirom na dugogodišnje iskustvo u različitim nail-salonima, svake sezone lansiraju se nove boje, ali mislim da sa prvim zrakama proljeća svi na prvu biramo nježnije pastelne nijanse. Kada sunce zasjaji jače svi prelazimo na intenzivnije boje.
Oči su mi zapele prvo na nježnijim tonovima, ali i ove ljubičaste izgledaju vrlo primamljivo.
no2
Plave, narančaste, zlatne i ljubičaste pronašle su inspiraciju baš u New Orleansu, gradu koji je poznat po Mardi Gras festivalu…iznimnoj hrani, jazz glazbi saksofonista te odličnom provodu koji najbolje predstsvlja ovaj multi-kulturološki događaj grada.
Uvijek je teško izabrati pravu boju, ali mislim da će moja omiljena biti upravo pastelno narančasta “Crawfishin For A Compliment”… I baš zato ako ikada odem u New Orleans, barem jednom moram probati njihov specijalitet, riječnog raka poznatog kao Crawfish pa s time mogu reći da sam i ja probala pravo iskustvo Louisiane.
Imena lakova u ovoj kolekciji su poprilično zabavna i nezaboravna kao npr. “Let Me BaYou a Drink” ili “Rich Girls & Po Boys”…
Koju biste vi nijansu sa kojim zanimljivim imenom izabrali kod vašeg sljedećeg dolaska na Manos manikuru?
Ja imam svoju nijansu…

Ivana Kovačić