Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Tri idealne poslovne manikure za toplu sezonu po preporuci najpopularnijeg zagrebačkog salona

Tri idealne poslovne manikure za toplu sezonu po preporuci najpopularnijeg zagrebačkog salona
Zagrebački salon Manos prvo je odredište brojnih žena koje su u potrazi za savršeno njegovanim noktima…

Stoga smo u potrazi za idealnom poslovnom manikurom potražili savjete od ekspertice Ivane Kovačić kojoj brojne poznate i nepoznate Zagrepčanke poklanjaju svoje povjerenje i redovito posjećuju njezin salon. Ivana nam je kazala da poslovni kodeks varira ovisno od zanimanja kojim se osoba bavi te ista pravila neće vrijediti za svaku ženu. One zaposlene u kreativnim industrijama imaju najviše slobode i mogu nositi sve one trendy nijanse koje poslovne žene obično biraju za godišnje odmore i kada ne moraju nužno biti na poslu, dok će dame u nekim drugim branšama morati pripaziti da manikura bude u skladu s funkcijom koju obavljaju: “Neke tvrtke imaju i poslovnike koji detaljno opisuju pravila oblačenja i ukrašavanja, a kada su ruke u pitanju nikada nećete pogriješiti s kratkim noktima i klasičnim tonovima. Nokti smiju biti zaobljeni ili kockasti, a nijanse laka ovise o poslovanju kojim se bavite.” – tvrdi Ivana.

 

Za idealnu manikuru predlaže polutrajne lakove koji su posebni po tome što se normalnom tehnikom lakiranja, sušenja i skidanja laka postiže dugotrajna postojanost od čak 7 do 10 dana!
 “Ovu zahvalnu tehniku lakiranja najčešće primjenjujemo uz uslugu manikure ili pedikure. Polutrajni lakovi OPI Infinite Shine dolaze u velikoj paleti boja stvarajući sasvim novu dimenziju laka za nokte te vjerujemo da će ova tehnologija lakova vrlo brzo zamijeniti svaki normalni lak. Polutrajni lak je velika prekretnica i revolucija u lakiranju noktiju.” – kazala nam je Ivana.

opi

Što se trendova tiče jednobojno je uvijek must kada je u pitanju poslovna manikura, a žene se najčešće odlučuju za klasične nude tonove, crvenu ili neku tamnu verziju. OPI u kolekciji nudi velik izbor različitih tonova svih navedenih nijansi, a Ivana nam je izdvojila tri koje su najtraženije u salonu. Radi se o vatreno crvenoj nijansi – Tell Me About It Stud koja je idealnog tona jer nije jarka, a opet važi za vječni crveni klasik. Kod neutralnih manikura žene je osvojila nijansa Bubble Bath koja je, kako joj samo ime kaže, najnježnija nijansa ružičaste s pastelnim finišem. Žene koje se odlučuju za tamnije tonove biraju sofisticiranu crnu nijansu “Lincoln Park After Dark” koja, iako upečatljiva, izgleda jako elegantno na kratkim i lijepo uređenim noktima. U nastavku pogledajte ova tri favorita za poslovni look, a sve informacije o salonu i rezervacije termina provjerite ovdje.

Nijansa Tell me About it Stud

Nijansa Tell me About it StudNijansa Bubble Bath

Nijansa Bubble BathNijansa Lincoln Park After Dark

Nijansa Lincoln Park After Dark