Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

OPI njega noktiju

OPI njega noktiju

Čvrsti prekrasni nokti san su svake žene i muškarca- san koje postaje stvarnost sa OPI kolekcijom lakova za njegu noktiju. Lijepi i njegovani nokti zahtjevaju više od lakova u boji. Njega noktiju uz pomoć različitih prizvoda biraju se i lakiraju individualno što ovisi o kvaliteti i stanju prirodnih noktiju.

  • OPI NATURAL NAIL STRENGHTENER – Lak za njegu nekvalitetnih prirodnih noktiju koji izgrađuje slojeve zaštite kako bi pomogao noktima da postanu otporniji i čvršći.Cijena OPI Natural Nail Strenghtener 15ml je 110,00kn.
  • OPI CHIP SKIP -Manos preporuka!- proizvod koji priprema prirodan nokat za dugotrajnost bilo kojeg Opi laka ili tretmana. Zaglađuje prirodnu površinu nokta da bi na taj naćin povećao adheziju laka za nokte. Koristi se neposredno prije lakiranja noktiju. Lako se koristi, a rezultati su ogromni! Cijena OPI Chip Skip 15ml je 130,00kn.
  • OPI NATURAL NAIL BASE COAT – Lak za nokte koji se lakira prije bilo koje nijanse laka kako bi spriječili da nokat promjeni boju i ostane postojan što dulje vremena. Cijena OPI Natural Nail Base Coat 15ml je 180,00kn.
  • OPI RIDGE FILLER – Lak za nokte koji se nanosi kao bazni lak. Sadrži čistu prirodnu svilu koja zaglađuje svaku nepravilnost na noktima. Pogodan je za sve koji imaju problem izbrazdanih noktiju kako bi zagladili površinski sloj nokta i pripremili ga za željenu boju laka. Cijena OPI Ridge Filler 15ml je 100,00kn.
  • OPI TOP COAT – Završni lak za nokte sa prekrasnim zaštitnim sjajem. Nanosi se kao nadlak svakog lakiranja i manikure. Nanoseći ovaj lak produljavamo postojanost Opi lakova te oni ostaju dulje na noktima. Cijena OPI Top Coat 15ml je 100,00kn.
  • OPI MATTE TOP COAT – Završni mat lak za nokte nanosi se na bilo koju boju Opi lakova stvarajući novi izgled laka i potpuno novu modnu dimenziju. Cijena OPI Matte  Top Coat 15ml je 100,00kn.
  • OPI START TO FINISH -Manos preporuka!- Vrlo zahvalan lak za nokte sa formulom 3 u 1! Koristi se kao bazni lak, lak za jačanje i njegu noktiju te kao završni sjaj. Cijena OPI Start to Finish 15ml je 160,00kn.
  • OPI ACETON FREE POLISH REMOVER – Odstranjivač laka za nokte koji nježno i temeljito skida i najtamnije nijanse lakova za nokte bez isušivanja noktiju i kožice oko noktiju. Sadrži Aloe Vera njegujuću formulu. Cijena OPI Aceton Free Polish Remover 120ml je 60,00kn.
  • OPI NAIL ENVY – Manos preporuka!- Vrlo popularan i učinkovit lak za njegu noktiju specijalno dizajniran za slabe i oštećene nokte. Učvršćuje i ponovno izgrađuje svaki oštećeni nokat bilo mehanički ili kemijskim sredstvima. Sa visokim sastavom proteina iz pšenice i kalcija gradi i stvara čvršće, dulje i jače prirodne nokte. Cijena OPI Nail Envy 15ml je 200,00kn.