Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

OPI njega noktiju

OPI njega noktiju

Čvrsti prekrasni nokti san su svake žene i muškarca- san koje postaje stvarnost sa OPI kolekcijom lakova za njegu noktiju. Lijepi i njegovani nokti zahtjevaju više od lakova u boji. Njega noktiju uz pomoć različitih prizvoda biraju se i lakiraju individualno što ovisi o kvaliteti i stanju prirodnih noktiju.

  • OPI INFINITE SHINE BASE COAT – Lak za nokte koji se lakira prije bilo koje nijanse laka kako bi spriječili da nokat promjeni boju i ostane postojan što dulje vremena. Cijena OPI Infinite Shine Base Coat 15ml je 170,00kn / 22,56eur.
  • OPI INFINITE SHINE TOP COAT – Završni lak za nokte sa prekrasnim zaštitnim sjajem. Nanosi se kao nadlak svakog lakiranja i manikure. Nanoseći ovaj lak produljavamo postojanost Opi lakova te oni ostaju dulje na noktima. Cijena OPI Infinite Shine Top Coat 15ml je 170,00kn / 22,56eur.
  • OPI START TO FINISH -Manos preporuka!- Vrlo zahvalan lak za nokte sa formulom 3 u 1! Koristi se kao bazni lak, lak za jačanje i njegu noktiju te kao završni sjaj. Cijena OPI Start to Finish 15ml je 170,00kn / 22,56eur.
  • OPI EXPERT TOUCH POLISH REMOVER – Odstranjivač laka za nokte koji nježno i temeljito skida i najtamnije nijanse lakova za nokte bez isušivanja noktiju i kožice oko noktiju. Sadrži Aloe Vera njegujuću formulu. Cijena OPI Aceton Free Polish Remover 120ml je 120,00kn / 15,92eur.
  • OPI NAIL ENVY – Manos preporuka!- Vrlo popularan lak za njegu noktiju specijalno dizajniran za slabe i oštećene nokte. Učvršćuje i ponovno izgrađuje svaki oštećeni nokat bilo mehanički ili kemijskim sredstvima. Sa visokim sastavom proteina iz pšenice i kalcija gradi i stvara čvršće, dulje i jače prirodne nokte. U manos ponudi postoji u prozirnoj ili Bubble Bath nijansi. Cijena OPI Nail Envy 15ml je 250,00kn / 33,18eur.