Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Révérence de Bastien

Révérence de Bastien

Bastien Gonzalez osmislio je liniju proizvoda za njegu stopala koji u kombiniranoj upotrebi tvore najbogatiji Ritual pedikure koji uopće možete zamisliti! Proizvodi s potpuno prirodnim sastojcima odmah su osvojili uspješne žene diljem svijeta, a Gonzalezu priskrbili nadimak “Foot Virtuoso”.

Prikaži više

Manos je prvi u Hrvatskoj prepoznao kvalitetu ovih vrhunskih proizvoda i specijalnom edukacijom u Parizu omogućio Reverence Foot Ritual njegu stopala koji zdravlje stopala stavlja na prvo mjesto, a proizvodi se nanose ugodnom masažom koja stimulira živčani sustav i daje osjećaj dugotrajne ugode. Ritual počinje nanošenjem hidratizirajućeg balzama Heel Renaissance, nakon čega slijedi učinkoviti pjenušavi scrub mineralnim česticama vulkanskog pijeska – Black Diamond Scrub. Potom nanosimo biljnu njegujuću kremu za stopala Le Baume. Dok krema upija, koristimo silikonske razmaknice Happy Feet, koji stvaraju izniman osjećaj lakoće stopala. Posebnu brigu posvećujemo noktima koje poliramo specijalnom pastomi turpijicom za sjaj, a za kraj na nokte i kožicu nanosimo čarobni eliksir za njegu kožice i noktiju –  Unguent koji im vraća mladenački izgled.

Reverence Foot Ritual za njegu stopala preporučili bismo svim klijenticama koje se, osim stylinga, brinu i o njezi stopala i njihovu zdravom izgledu jer tretman uključuje najbolje svjetski nagrađivane preparate za njegu -WORLD SPA AWARD 2021- zahvaljujući kojima rezultati traju danima nakon tretmana. Trajanje ovog zanosnog Foot Rituala je 60 minuta, a cijena je 48eura sa uključenom pedikurom.

Sakrij