Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

VJESNICI PROLJEĆA VODE NAS NA FIJI!

VJESNICI PROLJEĆA  VODE NAS NA FIJI!

 

Donosimo sjajne vijesti iz Manosa uz koje ćete potpuno zaboraviti zimu. Manos by Ivana u suradnji sa OPI prvi je predstavio novu proljetnu kolekciju lakova inspiriranu dalekim Fidžijem! No kako god Fiji bio dalek, 12 neodoljivih nijansi itekako će približiti proljeće i probuditi vas iz zimskog sna.

 

OPI ambasadorica Ivana Kovačić ne sakriva svoje oduševljenje: „Kolekcija je odličan mix jarkih otočnih nijansi i neodoljivih nude tonova inspiriranih pješčanim plažama. Boje su jarke, ali ne suviše intenzivne što ih čini idealnim dnevnim rješenjem podjednako prikladnim za dan na poslu i večer u društvu prijatelja.“

 

No Tan Lines nježna je topla narančasta. Baš poput proljetnog sunca, u Gel Color verziji pratit će vas tjednima.

2

Living on The Bula-vard pravi je hit. Jarka crvena sa primjesom koralja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

3

Hladne tonove predvodi plava. Čak tri nijanse variraju od pastelne mente, oceanski plave pa sve do čarobne Super Trop-i-cal-fiji-istic. Predivno izgleda na dužim noktima bademastog oblika.

4

A za savršeni neutralni look pomiješajte pijesak i kokosovo mlijeko za Coconut Over OPI. Ovo je ujedno prva kolekcija koja je u cijelosti dostupna kao lak, polutrajni lak i trajni ColorGel, pa ne morate mijenjati svoje omiljene rituale kako bi isprobale neku novu nijansu.

5