Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Najnoviji trendovi vezani za njegovane i lijepe ruke i stopala

Najnoviji trendovi vezani za njegovane i lijepe ruke i stopala

Predlažemo Vam savjete koje nikako ne smijete propustiti u hladnijim mjesecima.

Jedan od savjeta je prijedlog trendova manikure i pedikure koji će siguno obilježiti dane koji su pred nama.
Kada su u pitanju trendovi manikure za jesen/zimu 2015, ove sezone nokti su vrlo jednostavni. Najvjerojatnije ce se nositi malo ili nimalo lakova za nokte, jer se ove jeseni najviše cijeni što prirodniji izgled i vrlo neutralne nijanse lakova za nokte…Prirodni nokti su savršeni za svaku priliku, a u slučaju neke svečanosti ili izlaska dovoljno ih je ukrasiti diskretnim i jedva vidljivim detaljima.

ljetnamanikura2

U ovom slučaju nokti moraju biti besprijekorno njegovani i uređeni, najbolje da su kratki ili srednje dužine, ravni ili blago zaobljeni.
Za djevojke koje svoje nokte ne mogu zamisliti bez veselih boja i prekrasnog sjaja predlažemo sljedeće:

CRVENE NIJANSE– nezaobilazne u svakom pogledu, odlično odgovaraju za tmurnih dana jer podižu raspoloženje. Savršeno pristaju uz svijetli ten. Nijansu koju predlažemo je 2-3 tona tamnija od crvene (OPI Thrill of Brazil) ili pak tamnija boja vina (OPI Malaga Wine).

BIJELI LAK – trend koji traje još od ljetnih mjeseci, odlično će pristajati prirodno tamnijoj puti. Lako se kombinira uz odjeću jer pristaje uz sve nijanse, a izgleda vrlo sofisticirano. Predlažemo dvije nijanse OPI funny bunny- mliječno bijeli i Don’t burst my bubble- bijeli sa toplim tonom roze

opimatte

Tijekom nadolazećih hladnijih dana najvažnije je sačuvati kožu ruku od hladnoće kako bi izbjegli neželjeno i bolno pucanje kože ruku. Ruke su najviše izložene nepovoljnim vremenskim uvjetima te im treba posebno posvetiti pažnju… Poželjno je svaki tjedan napraviti piling ruku i stopala te nanositi bogato hidratantnu kremu nakon svakog pranja ruku.

Ako ste primjetili da se nakon ljeta pojavila hiperpigmentacija kože uzrokovana suncem, po povratku sa godišnjeg odmora dogovorite tretman manikure sa posebnim sastojcima sjemenki grožđa i ekstraktom sladića koji na prirodan način zaustavlja stvaranje melanina. Preventivno mogu pomoći kreme sa visokim zaštitnim faktorom i dovoljan unos antioksidansa u organizam.

opimetalik

Tijekom hladnijih mjeseci najviše pate stopala. Već nakon vrlo kratkog vremena koža stopala postaje dehidrirana i lako puca… Da bi izbjegli najgore dovoljno je redovito hidratizirati suha i zadebljana područja kremom posebno namijenjenoj suhoj koži stopala.. Predlažemo da je to krema sa što većim postotkom uree. Urea ponovno izgrađuje oštećenu kožu, nadoknađuje izgubljenu vlagu te vraća koži elastičnost. Svakih nekoliko dana poželjno je napraviti piling stopala i isturpijati suha područja turpijicom posebno dizajniranom za zadebljalu kožu stopala. Nakon toga izmasirati stopala hranjivom kremom.

ljetnamanikura4