Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

OPI STARLIGHT COLLECTION… dobro došla u Manos :)

OPI STARLIGHT COLLECTION… dobro došla u Manos :)

Ispijanje rashlađenog pjenušca za vrijeme Vaše manikure, ponuda je koja se ne odbija. Za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana u Manosu je posebna atmosfera. Biraju se svečanije nijanse lakova te ovaj dio godine svatko želi zablistati u drugačijem svijetlu.

Manos i OPI Vam nudi pregršt različitih stilova uređenja noktiju i boja koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Pomno se biraju boje za različite prigode, najčešće poslovne domjenke, svečane obiteljske večere ili same božićne i novogodišnje proslave. Za svaki od navedenih partyja morate zablistati sa novom bojom. Za to je zaslužan Manos i OPI Starlight kolekcija.

Osvješteni posljednjim modnim trendovima Manos lansira božićni i novogodišnji styling noktiju u stratosferu…sa sjajnim česticama kao na zimskom noćnom nebu, dubokim tonovima svake nijanse kao u svemiru i čarobnim česticama kao romantikom zapisanom u zvijezdama.

“Od bogatih tonova dragulja do nestvarnih metalik nijansi, spektakularnih sjajnih čestica i konfeta jednostavno obožavamo ove lakove i teksture…do mjeseca i nazad” ,izjavila je Suzi Weiss-Fischmann, Opi brand ambasadorica i jedna od osnivačica kompanije Opi

Svečana kolekcija predstavljena je kroz 18 limitiranih bočica kremastih, sjajnih, šljokičastih i metalik nijansi. Cijela kolekcija je vrlo luksuzna i glamurozna, a ovo su moje omiljene nijanse:
LoveIsInMyCards-nologo
OPI LOVE IS IN MY CARDS
Počnimo sa crvenom, ipak je to božićna kolekcija:).
Dakle…savršenstvo u bočici i zato ako ste jedna od onih koja još uvijek nije pronašla savršenu nijansu crvene, ovo je definitivno ono što ste dugo tražili.
Vrlo elegantna  boja s kojom ćete zablistati stavite li je neposredno prije proslave Božića i Nove godine.
CosmowithaTwist-nologo
OPI COSMO WITH A TWIST
Duboka plava sjajna nijansa sa nježnim ljubičastim podtonovima. Pod određenim kutevima ljubičasta se preljeva u plavu i obrnuto. Baš zato je ova boja idealna za večere uz svijeće i obiteljska okupljanja oko božićne jelke. Zaista je vrlo elegantna i blistava.
GuysandGalaxies-nologo
OPI GUYS&GALAXIES
Duboka tamno crvena nijansa laka predivne teksture, vrlo jednostavne za lakiranje. Idealna je za svečane obiteljske večere i kuckanje čašama pjenušca. Sa ovom sofisticiranom kestenjastom nijansom ostavljate odlučan i siguran dojam da je Vaša večera pod kontrolom!
opi-give-me-space-g37
OPI GIVE ME SPACE
Hologramska plava izgleda kao posipana čarolijom sjajnih čestica u nekoj božićnoj priči. Na sunčevoj svjetlosti ova royalty plava izgleda magično. Ovu nijansu preporučam za božićno-poslovne domjenke jer ćete sa ovom bojom sigurno biti i ostati zvijezda večeri!