Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Nova OPI kolekcija inspirirana je bojama Tokyja

Nova OPI kolekcija inspirirana je bojama Tokyja

 

Jeste li znali da Split i Zagreb vole Tokyo i da će uskoro će svi poludjeti za njim?  Ne radi se o novom trendu na političkoj sceni nego je svečano predstavljena nova OPI kolekcija za proljeće 2019. koja nosi ime ovog šarenog i razigranog grada – Tokyo.

Već smo navikli da nas OPI sa svakom svojom kolekcijom upozna s nekom svjetskom metropolom, a ovo proljeće odlučili su nas povesti u daleki Japan i kolekcijom od 12 nijansi dočarati nam ljepotu grada koji nikada ne spava. Dva vrhunska salona u Zagrebu i Splitu koji već dugi niz godina brinu o njezi ruku najpoznatijih dama premijerno su predstavili novu OPI kolekciju Tokyo i ovom prigodom uljepšali ruke svojim uzvanicama.

Ivana Kovačić, vlasnica salona Manos

Salon Manos u Medvedgradskoj 8 dobro je poznata destinacija Zagrepčanki kojima je ova mala spa oaza top destinacija kada požele mir od užurbanog grada. Vlasnica salona Manos Ivana Kovačić ambasadorica OPI Hrvatska uvijek svojim klijenticama pruža samo najbolje i uvodi ih u sve novitete vrhunske njege za ruke i stopala.

Splitska destinacija za uživanje i guštanje u top manikuri i pedikuri svakako je salon Lipa čija Vlasnica Vedrana Skelin brine o ljepoti ruku i nogu svojih klijentica.

Klasični lakovi kolekcije Tokyo bit će uskoro dostupni u OPI partner salonima i Muller poslovnicama.

Rita Rumora

Rita Rumora

Nika Matić

Nika Matić

Lorena Nosić