Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

MANOS za CoverStyle.hr: 12 vibrantnih nijansi za svaki proljetni look

MANOS za CoverStyle.hr: 12 vibrantnih nijansi za svaki proljetni look

S dolaskom proljeća upečatljiva manikura sastavni je dio modne uniforme svake fashionistice. Prema predviđanjima beauty stručnjaka, nadolazeći mjeseci bit će u znaku vibrantnih i pastelnih boja koje simboliziraju nove početke, energiju i inspiraciju. Najljepše nijanse lakova za nokte pronašli smo u novoj kolekciji OPI Your Way kultnog američkog brenda koja sadrži ponešto za svačiji ukus, neovisno o tome jeste li ljubiteljica minimalizma ili pak pobornica ‘glasne’ manikure…

Dok tijekom zimskih mjeseci posežemo za nešto tamnijim i neutralnijim lakovima za nokte, proljeće koje kuca na vrata tjera nas da nokte presvučemo u šarene varijante, kako u odjeći, tako i na našim noktima.

Ususret novoj proljetnoj sezoni američki beauty gigant OPI predstavio je novu kolekciju lakova za nokte koja, osim što donosi novu paletu boja, oduševljava i novim idejama koje dolaze s njom.

Nema boljeg načina da dočekate novu sezonu uz efektnu manikuru, a proljetna paleta od 12 divnih nijansi pružit će vašim noktima zvjezdani tretman.

Među 12 divnih nijansi pronašli su se pigmentirani i kremasti tonovi žute, narančaste, ružičaste, ljubičaste i plave. Dodatno oduševljavaju i prekrasni prozirni shimmer, pearl i glitter premazi koje se mogu koristiti zasebno ali su kao stvoreni za stvaranje slojevitih kombinacija.

Za najljepše i trendi nijanse vaše manikure i pedikure svoj termin rezervirajte u salonu Manos.

Ivana Kovačić by Manos za CoverStyle.hr