Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

MANOS by Ivana – neodoljiv poklon bon za blagdane?

MANOS by Ivana – neodoljiv poklon bon za blagdane?

Dopustite si luksuzan tretman ovih blagdana…

OPI lak za nokte – U luksuznom ambijentu  starog dijela Zagreba, točnije na adresi Mala ulica 1, smjestio se neodoljiv nail studio MANOS by Ivana.

Ovaj glamurozan studio nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva osnivačice i voditeljice Ivane Kovačić, koja iza sebe ima preko 15 godina iskustva specijaliziranih u njezi ruku i stopala.

OPI lak za nokte

Ono što ih čini jedinstvenima je upravo spoj kvalitete usluga, ugodne atmosfere te balans ljepote i ‘well-being’ osjećaja.

Potpuno predani ljepoti i njezi, uz puno ljubavi i truda, uljepšavaju brojne uspješne žene u Hrvatskoj. Bilo da je riječ o domaćicama ili poslovnim ženama, Manos gradi imidž i uspješno spaja koncept koji najbolje odgovara specifičnim potrebama raznolikih klijenata.

Njihov tim profesionalaca kontinurano prati i primjenjuje najnovije trendove za njegu i styling noktiju, što ih svrstava u vodeće stručnjake u regiji, koji surađuju sa najpriznatijim svjetskim brandovima poput OPI.

OPI lak za nokte

Rezultat toga su nakvalitetniji rituali njege i uljepšavanja te prekrasni rezultati koji se nadasve primjećuju vjernosti njihovih klijentica. Osim raskošnih tretmana, Manos prednjači i u ponudi raznolikih nijansi boja, premaza i ukrasa koje će vašu manikuru ili pedikuru učiniti unikatnima. Jedinstvenost i kvaliteta Manos tretmana garantira zadovoljstvo i osmijeh svakog klijenta, što nam je najveća nagrada.

Osim tretmana, u Manosu su dostupni u prodaji proizvodi za njegu noktiju koji se mogu koristiti između dva dolaska a riješit će sve probleme lomljivih, krhkih ili nepravilnih noktiju. OPI lak za nokte.

opi1

Svakodnevne obaveze i konstantna užurbanost dovode do toga da žene često nemaju vremena posvetiti se same sebi, no svaka od nas barem u ovo blagdansko vrijeme zaslužuje jedan maleni ritual ljepote.

Darujte nekoj dragoj osobi, posebice onoj za koju znate da uvijek sebe stavlja na zadnje mjesto, jedan POKLON BON kako bi zablistala na Božićnu i Novogodišnju noć. Ili jednostavno same sebi poklonite manikuru, pedikuru bez ikakvog posebnog razloga, odnosno zato jer vi to zaslužujete.

OPI lak za nokte