Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

BOJE PROLJEĆA U ZNAKU LISABONA

BOJE PROLJEĆA U ZNAKU LISABONA

Manos tim predvođen OPI ambasadoricom za edukaciju Ivanom Kovačić, svake sezone prvi na testiranje dobija nove nijanse aktualnih OPI kolekcija. Ovoga smo proljeća posebno ponosni na OPI inspiraciju koja je pronađena u portugalskoj prijestolnici Lisabonu!

12 jedinstvenih nijansi dolaze u klasičnoj lak varijanti, Color Gel trajnim lakovima i Infinite Shine polutrajnim lakovima koji noktima daju nenadmašan sjaj. Lisabon je prema časopisu Monocle  najugodniji grad za život u svijetu i jedan od naposjećenijih gradova u Europi. Stoga nije bilo teško naći inspiraciju za jarke ali istovremeno nježne nijanse, koje se sjajno mogu kombinirati u različitim tipovima rituala za njegu noktiju.

Zvijezda kolekcije, tirkizna nijansa, „Closer Than You Might Belem“, dobila je ime po azurnoplavom moru koje spaja Portugal sa ostatkom svijeta, ali su nama ipak najviše zapele za oko nijanse inspirirane tradicionalnim portugalskom pločicama „Tile Art To Warm Your Heart“ koja senzacionalno dobro izgleda na rukama i „A Red-Vival City“ koja će sigurno osvojiti obožavateljice koraljnih crvenih nijansi!

Jarke nijanse kolekcije nadopunjuju nježne pastelne nijanse poput „Made It To The Seventh Hill!“ i „Lisbon Wants Moor OPI“ koje dodatno održavaju kontrast grada što u punom sjaju pokazuje svoje povijesno nasljeđe svjetskih putnika i osvajača, jer se na ulicama Lisabona mogu pronaći baš svi stilovi gradnje: od orijentalnih utjecaja preko mediteranske arhitekture pa sve do skandinavskog minimalizma.

Svi oni koji vole eksperimentirati, pronaći će i u ovoj kolekciji nešto za sebe. Žute nijanse rijetko dođu na police trgovina pa će se za „Sun, Sea and sand In My Pants“ manikuru sigurno tražiti termin više. Ružičasta je također našla mjesto među 12 veličanstvenih nijansi i inspiraciju našla u cvjetovima oleandera koji često krase mediteransko priobalje. „No Turning Back From Pink Street“ idealan je izbor za plažu gdje će preplanuli ten još više naglasiti pigmente vaše omiljene nijanse pedikure i manikure.

Manos rituale već smo obogatili ponudom novih nijansi, a sve njih možete nabaviti i u varijanti običnog laka, koji je idealan za korištenje kod kuće, na odmoru ili za sitne popravke. Kolekciju smo već predstavili u našem salonu u Medvedgradskoj 8 gdje su mnoge poznate osobe mogle uživati u njezi noktiju i sitnim zalogajima inspriranim portugalskom metropolom. Dočekajte proljeće sa stilom!