Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

3 najljepša novogodišnja looka s YSL Beaute & Manos manikurama

3 najljepša novogodišnja looka s YSL Beaute & Manos manikurama

”Nova YSL Beauté linija zamišljena je kao reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode.” izjavio je Lloyd Simmonds, kreativni direktor za make-up poznatog svjetskog brenda, kreirajući kolekciju koja će olakšati nanošenje party looka i učiniti ga zabavnim. Seksi i potpuno u skladu s YSL, novi proizvodi su upravo ono što svaka žena mora imati u svojoj osobnoj beauty kolekciji – između ostalog precizan i moćan tuš za oči, idealnu i postojanu boju crvenog ruža i najpopularniji highlighter na svijetu.

nova godina make up

YSL Beauté je ovom neodoljivom svjetlucavom paletom, koja odiše prepoznatljivim blagdanskim bojama, dokazao da spoj zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom. Ova već na prvi pogled privlačna paleta krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža – u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života.

U suradnji s poznatim brendom YSL Beauté donosimo editorial s mladom glumicom Ivanom Horvat u glavnoj ulozi.

Ivana živi na relaciji Zagreb – Los Angeles – Beograd, glumila je u poznatim hrvatskim televizijskim serijama kao što su Ruža vjetrova i Zora dubrovačka te odličnoj KNAP-ovoj predstavi s kolegicom Petrom Kurtelom – Glumice i to. Samo za Journal predstavlja 3 jednostavna, a idealna looka za svečani doček nove, 2017. godine.

nova godina make up nova godina make up

 

Foto: Maja Kljaić
Make-up: Dora Vučemilović za YSL Beauté
Manikura: Ivana Kovačić (Manos)
Styling: Doris Fatur
Lokacija snimanja: Muzej suvremene umjetnosti Zagreb

Save

Save