Manos je idealno mjesto na kojem se možete opustiti, a u isto vrijeme i savršeno njegovati.

Manos ritual njega stopala

Manos ritual njega stopala

Najveće opterećenje na tijelu trpe noge i stopala. Izloženi su svakodnevnom pritisku tjelesne mase. Trpe i kad pretjerano sjedimo jer time usporavamo cirkulaciju i protok limfe.
Kroz godine vide se posljedice kao proširene vene i kapilare te višak tekućine u nogama što može biti vrlo bolno. Prečesto nošenje visokih potpetica utječe na promjene na stopalima, ali i na kralježnici.

Kroz hladnija godišnja doba zatvorena obuća dodatno opterećuje stopala te ona postaju podložna bakterijama, stvaranju žuljeva i zadebljale kože.
Stopala ne smijemo ignorirati kroz zimske mjesece već ih trebamo posebno njegovati. Najbolje kreme su one na prirodnoj bazi, te proizvodi bez parabena kakve koristimo u salonu Manos.
Manos ritual njega stopala osvježiti će Vaša stopala i pridonijeti nestvarno svilenkastom osjećaju.

Specijalnim pokretima masaže i izuzetnom kvalitetom proizvoda za njegu stopala pridonosimo ravnoteži ljepote i “well-being” osjećaja.
Jedinstveni pristup cijelog koncepta Manos ritual njege pruža Vam najbolje moguće za njegu stopala koja postoji u svijetu.
Proizvodi sadrže sve prirodne sastojke u kombinaciji sa esencijalnim uljima.

Mineralni pjenušavi piling od crnog vulkanskog pijeska nježno otklanja grubu i zadebljalu kožu stopala te čini kožu svilenkasto glatkom.
Bogata krema na biljnoj bazi sa vrlo elegantnim mirisom djeluje preventivno protiv najčešćih problema stopala: protiv suhe i grube kože na stopalima, protiv degeneracije noktiju te protiv umornih i teških stopala.

Svilenkasti puder “talc” bogat kaolinom stvara drugu kožu preko površinskog sloja epiderme i djeluje kao antiseptik, protiv bakterija te sprečava neugodno znojenje stopala u zatvorenoj obući.
Kvalitetnim proizvodima i ugodnom masažom stvaramo novu dimenziju njege stopala koja bi svakome trebala postati redovita njega.

Idealan je tretman koji možete pokloniti Manos poklon bonom vama dragoj osobi. Ritual njege stopala savršeno je rješenja za prilike kada želite da vaša stopala izgledaju odmorno i odišu njegom, ali ga preporučamo i kod prelaska iz zatvorene u ljetnu obuću i obrnuto, kada će savršeno pripremiti stopala za novu sezonu.

Tretman pedikure i Manos Ritual njege stopala traje 60min,a cijena tretmana je 300,00kn.